2010-12-18

Dag 19 - Det här upprör mej

Det finns en hel del som upprör mej:

Falska människor: tala sanning - även om den ibland svider och känns jobbig! Jag har själv varit en person som har haft oerhört svårt att säga "nej" , eller som ofta kommit med en "vit lögn" - men "man växer med åldern" (tror jag). Man kommer längre med sin ärlighet.

5 minuters metoden och Anna Wahlgren: hatar sömnmetoder. Hatar. Det är barnmisshandel. Man lämnar inte ett barn ensamt för att barnet ska "lära" sej sova! Aldrig. Tids nog lär dom sig det ändå!

Folk som slår sina barn: fy satan vilka rötägg ni är! Fy bubblan - orden räcker ta mej fan inte till! Skäms!

Djurplågeri och folk som bär päls: är bland det värsta jag vet! Ni som bär päls är så fula så jag undrar om ni ens har sett hur "billiga" ni ser ut?! Tvi. "Lady Damher" skrev i sin blogg att ni ser ut som ryska horor - så sant!

Alkohol och barn hör inte ihop: sup hur mycket ni vill när ni är barnlediga - men inte när ni har barn i närheten! Aldrig! Det finns alldeles för många barn som far illa när föräldrarna druckit - och även om ni tror att ni kan hantera eran spritkonsumtion så märker era barn att ni är "annorlunda"! Ta erat ansvar istället!

Att folk röstar på Moderaterna: och bara tänker på sej själva! Min far är höginkomsttagare och skulle säkert "vunnit" på deras jävla regering, men han tänker på sina anhöriga och på dom som står utanför systemet! Det borde han ha en eloge för! Det är en skam för Sverige att Herr Reinfeldt ska få sitta på sina höga hästar och bestämma hur folk ska leva sina liv! Tvi för honom oxå.

Ha en fortsatt trevlig helgsmiley emoticons

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar